maandag 26 april 2010

Continue Duo Chocolade-Hazelnoot

LIGA zegt:
Continue Duo Chocolade-Hazelnoot is de unieke combinatie van twee heerlijke granenkoekjes met daartussen een zachte vulling met de smaak van chocolade en hazelnoot. De koekjes zijn rijk aan vitaminen B1, E en ijzer en een bron van voedingsvezels. Voedingsvezels zijn belangrijk voor een gezonde spijsvertering. Zo combineer je al het goede van granen met het heerlijke, verwennende van chocolade en hazelnoot.

Ik zeg:
Na net een uur hard tegen wind in gefietst te hebben was ik wel toe aan een tussendoortje (of aan een groot bord pasta met een biertje for that matter, maar ik zal het feit of de Continue Duo voldoende vult buiten beschouwing laten).

2 Koekjes met een laagje choco-hazelnoot ertussen. De koekjes missen een beetje een bite. Eigenlijk is bij alle koekjes van het kaliber "dubbel met een laagje" die ik tot nu toe gegeten heb de koek zelf Maria biscuit of, echt op z'n Hollands geformuleerd, Kaakje. Bij de variant van LIGA niet. LIGA heeft tenslotte zijn eigen koek. In 1920 mee begonnen. Eentje die door de doelgroep bij voorkeur niet fijngekauwd maar slapgesabbeld wordt alvorens hem door te slikken. Dit lijkt een variant van dat koekdeeg waar een handje volkoren door gestrooid is. De chocolade-hazelnoot vulling is van het soort dat je terugvindt en proeft in alle standaard/niet-zo-heel-erg-luxe gevulde paaseitjes en bonbons in Nederland. Ik ben niet onder de indruk.

Mijn trio met dit duo was wat mij betreft dan ook een eenmalig tussendoortje.

Is dat lekker?
Nee
Cijfer: 5,5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten