maandag 5 juli 2010

FastFruit Apple Chips

FastFruit / Natural & Co zegt:
Fast Fruit Apple Chips is een unieke snack. Gezond én lekker. Voor iedereen, altijd en overal. Tijdens een feestje, voor de tv, als tussendoortje of als verwennerij voor de kinderen. Apple Chips zijn natuurlijk en volledig vetvrij. De handgeselecteerde appels worden gedroogd en verwerkt tot knapperige chips, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen en suikers. Alle van nature aanwezige voedingsstoffen en vitamines zijn bewaard gebleven. Gemaakt van 100% verse Fuji appels.

Ik zeg:
Chips. Vroeger altijd in een zak, tegenwoordig ook varianten verkrijgbaar in een koker. Zo ook deze Apple Chips. Al zit er wel een zak in de koker. Best of both worlds zullen we maar zeggen. Een ander ding dat overeenkomt met chips; de hoeveelheid ten opzichte van de zak, oftewel; halfvol/half leeg. Hiermee houdt de vergelijking op. Chips hoort crunchy, crispy, krokant te zijn. Krokante appel, ik ben benieuwd hoe ze dat doen..... nou gewoon: niet. Gedroogde taaiïge plakjes appel zijn het. "Apple Chewies" of "Apple-Jerkey" zou daarom eigenlijk een betere naam zijn.

Gedroogde appel. Meer iets voor met het ontbijt in de Cruesli dan als snack. Toch is er één die sinds kort super-enthousiast heen en weer springt als de deksel van de koker gaat en dat is ons konijn.

Is dat lekker?
Nee
Cijfer: 5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten