dinsdag 8 april 2014

Ice Tea van Karvan Cévitam

Karvan Cévitam zegt:

De lekkerste Ice Tea maak je zelf met Karvan Cévitam

It’s tea time! Karvan Cévitam vindt het de hoogste tijd voor een écht lekkere Ice Tea. Eentje die je helemaal zelf maakt naar eigen smaak en inzicht. Daarom presenteert KC twee gloednieuwe Ice Tea siropen in de geliefde smaken Citroen en Perzik. En laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Karvan Cévitam komt volgens onafhankelijke fijnproevers, wat smaak betreft, met stip op één binnen*. Een lekker koud kopje Ice Tea zet je in een handomdraai. Met fris water uit de kraan, of bruisend water uit een fles waardoor het een extra sprankelende dorstlesser wordt. De Ice Tea van KC is gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en is vrij van kleurstoffen.
Theeleut
Echte theeleuten houden het natuurlijk niet bij een glaasje. Zij komen helemaal aan hun trekken, want met een bus KC maak je maar liefst 7 liter verse Ice Tea. Daar kom je een warme zomerse middag wel mee door. Maar ook ideaal tijdens het sporten, waar Ice Tea van oudsher al een populaire dorstlesser is. Welk moment je ook kiest, met een sprankelende Ice Tea van Karvan Cévitam kun je altijd genieten.
Ik zeg:

Ik ben gek op Ice Tea en Karvan Cévitam maakt zeker haar belofte waar!
Het ruikt naar Ice Tea, ziet er uit als Ice Tea & (misschien nog wel belangrijker) het smaakt naar Ice Tea!
Heerlijke Ice Tea en het voordeel is dat je hem kan maken zoals je zelf wilt. Daarnaast kost een fles Ice tea siroop slechts €2,89 en daar kan je dan 7 liter Ice Tea van maken...tel uit je winst ;-).

Is dat lekker?
Ja zeker

Cijfer: 9

Geen opmerkingen:

Een reactie posten