zondag 13 april 2014

Hero Kokoswater

Hero zegt: 
Bij Hero geloven we in de kracht van de natuur. Ons kokoswater is het sap uit jonge, groene, Indonesische kokosnoten. De kracht van kokoswater? Van nature bevat het een heleboel mineralen zoals kalium. Dat is goed voor je vochtbalans. En het is ook gewoon een lekker drankje.

In ons kokoswater gaan geen onnodige suikers, overbodige vitamines of cafeïne. Het voegt namelijk niets toe. De smaak van naturel kokoswater is heel specifiek. Je bent een liefhebber of je bent het niet.

Ik zeg:
Het oogt niet als de dingen die je alledaags drinkt; "vuil water" is het eigenlijk.  Het ruikt niet sterk, een beetje zoet, ook een beetje wee, plantachtig, niet erg lekker. Het smaakt heel apart; een beetje zoet en zelfs een beetje zout. Het heeft een beetje "isotoon" mondgevoel zoals gatorade en isostar. Om toch een beeld van de smaak te schetsen: "Een heel klein restje appelsap dat je in een glas schenkt waar nog een slok zoutig water in zit". Erg bijzonder dus want een kokos-smaak is bij Hero kokoswater in de verste verte niet aanwezig.  Het heeft wel iets verfrissends en dorstlessends. 

"Je bent een liefhebber of je bent het niet" volgens Hero.  
Dan ben ik het niet.

Is  dat lekker? Nee
Cijfer: 5,5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten