woensdag 16 januari 2013

Sultana Peer/Kaneel


Sultana zegt: 
Peer en kaneel. Dat zijn twee handen op één buik. Dus zitten ze lekker in Sultana FruitBiscuits Peer Kaneel.  Samen met krenten, rozijnen en zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Gemaakt met 100% zonnebloemolie en 75% fruit en tarwe. Echt een toffe peer, deze FruitBiscuit.

Ik zeg:
Een bezoekje aan de site van Sultana begint leuk; accepteer je cookies? : )

Sultana. Het kan vriezen en het kan dooien met die koekjes. Zijn het nou lekkere tussendoortjes of eigenlijk gewoon gortdroge reformkoekjes in een fancy outfit?
Ligt een beetje aan de variant zullen we maar zeggen; de appel-  is lekker, de hartige zijn vies en de naturel is meer geschikt voor in je noodrantsoen tijdens een barre bergtocht dan voor bij de koffie of thee comfortabel thuis of op kantoor.

De geur: zoet met wel een hint van peer.

De smaak: peer++  anders gezegd;  “keihard peer voor je kiezen!”.
Dat zie ik graag, overtuigend smaak presenteren. Crunchwise is het prima, tussen krokant en taai-ig in zoals ook de appel variant is. 

Maar waar hij begint als authentieke  peer eindigt de smaak in synthetische parfum-peer. Peren-douchegel is denk ik een mooie omschrijving. Vermoedelijk komt die smaak uit een ander ingrediënt dan de perenpuree (eq. peer1,7%).

Is dat lekker?
nee
Cijfer?
5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten