maandag 20 augustus 2012

OKF Coconut Drink coco Natural Original

OKF zegt: Veel over hun visie, missie, doelen en bedrijfshiërarchie.
Daarnaast roept OKF luidkeels: "We Can Make All Kind of Beverage!!!"

Nou dat laatste is in ieder geval niet gelogen.

Kokos... voor veel mensen iets in de categorie love it or hate it. In mijn geval bevind ik mij eerder in het love- dan hate-camp, kokos is als smaak iig iets waar ik soms best zin in heb. Met een buitentemperatuur van rond de 30 gr. C. is er geen beter moment om OKF Coconut Drink coco Natural Original eens te proberen.

Uiterlijk
Het zit er eigenlijk best goor uit. Kleurloos/wittig met stukjes die de bodem nooit zullen bereiken hoe lang je het flesje ook zou laten staan. (Ik wil niet op de zaken vooruitlopen maar "laten staan" is echt een aanrader voor dit product.) Je kent het fenomeen wellicht van kant-en-klare slasaus uit de supermarkt: stukjes/dingetjes die van hun maker het eeuwige zweven hebben gekregen.

Geur
Het stinkt. Simpel zat.
Weëe kokoslucht, zoet, bederf, bah.

Smaak
Ik wil niet.

De stukjes stonden me toen ze nog braaf in het flesje zaten al behoorlijk tegen maar nu "OKF Coconut Drink coco Natural Original" zich in m'n longdrinkglas manifesteert als een soort kikkerdril stijgt er pas echt een lichte misselijkheid op. Dit gaat echt geen feestje worden: WEERSTAND!

Soms valt de smaak van iets wat je tegenstaat of wat niet lekker ruikt mee. Bij OKF blijken ze zeer consistent met reuk en smaak. Gadverdamme!
Gádverdamme!!

Is dit lekker?
Neem lekker: draai nu precies 180 graden om en vlieg er vervolgens met een snelheid van minimaal Mach1 bij vandaan.

We hebben bij deze van alle producten die hier geproefd zijn een ondergrens bereikt.

Verkrijgbaar: Bij de PLUS supermarkt
Is dat lekker? Nee
Cijfer: 0

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het juist wel lekker. Alleen al omdat de smaak niet zo zoet is. En dat jellyachtige doet me aan heel andere spannende dingen denken. Je went eraan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind het heerlijk en het is gezond. :)

    BeantwoordenVerwijderen