maandag 16 juli 2012

7UP Orange

7UP zegt:
7UP met een splash of orange! Je vertrouwde 7UP nu ook verkrijgbaar met verfrissende sinaasappelsmaak!  Get it now & efreshing 7UP.   

Ik zeg: 
Benieuwd! 
7UP heeft maar een keer eerder een serieus uitstapje gemaakt naar andere smaakvariant. Eind jaren '80 is cherry 7UP korte tijd op de markt geweest. Coca Cola staat met zo'n 3 à 4 varianten in een gemiddeld supermarktschap. 7UP staat er standaard moederziel alleen, slechts hoogstzelden vergezeld door een 7UP light. 


De fles van 7UP Orange is overtuigend oranje. De 7UP zelf heeft het uiterlijk van de reguliere 7UP; kleurloos, transparant met wat koolzuurbubbeltjes dus. Het ruikt in eerste instantie vooral duidelijk naar sinaasappel, erachteraan komt de bekende 7UP.  De smaak

 Spa Groen, sinaasappel en 7UP lopen gebroederlijk zij aan zij door je mond, prima in balans. De nasmaak is weer vooral sinaasappel.  Is dat dan een 10? Nee. Wat deze 7UP niet voor elkaar zal krijgen is mensen uit het cola- of  ander frisdrank-kamp bekeren.  Ik vrees dan ook voor 7UP regular dat hij na de zomer weer in zijn up in het schap staat. 


Is dat lekker? Ja
Cijfer: 7,5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten